Theatertechniek

 

  • Lichttechniek, geluidstechniek, videotechniek, rigging & stage
  • Technische productie, ontwerp en uitvoering
  • Transport van techniek en theaterdecors
  • Opslag van theaterdecors
  • Audio-/videoregistratie & livestreaming

 

Theatertournee's

Wij verzorgen licht-, geluid-, en videotechniek bij theatertournee’s van zowel kleine als grote gezelschappen. Dit doen we met een team van meedenkende theatertechnici en een assortiment aan hoogwaardige materialen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het theater, weten we dat ieder project uniek is. Meestal zijn we al vroeg in het ontwerptraject betrokken en denken daarom graag mee met de productie. Indien nodig kijken we daarom niet alleen naar ons eigen assortiment, maar zijn altijd op zoek naar de best passende oplossing voor een voorstelling.

 

 

Locatietheater

Ad hoc-producties, locatietheater, toneel-op-toneel. Met een ruime ervaring binnen en buiten het theater kunnen we uw productie geheel ontzorgen op het gebied van stroomvoorziening, tribunes, rigging, theaterdoeken en sfeerverlichting.

 

(Bedrijfs-)evenementen

Bij evenementen ligt de nadruk op kwaliteit en uitstraling. Met onze ervaren technici en A-kwaliteit materialen zijn we daar volledig op ingericht. We kijken samen met de opdrachtgever hoe wij de juiste ondersteuning kunnen bieden. Naast standaardoplossingen voor veelvoorkomende situaties, bieden wij ook maatwerk oplossingen om iedere gelegenheid tot een succes te maken.