Over ons

 

JG Theatertechniek is gespecialiseerd in het verzorgen van licht-, geluid- en videotechniek bij theaterproducties en live evenementen. We creëren technische oplossingen om de opdrachtgever, artiest of theatermaker alle ruimte te geven voor het ontwikkelen en uitvoeren van de productie. Dit doen we voor zowel kleine als grootschalige projecten, met een altijd even hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor het eindresultaat.

Vanuit onze uitvalsbasis in Amersfoort – direct aan de A1 en A28 – kunnen we klanten door het hele land snel en adequaat bedienen. Door deze centraal gelegen locatie hebben we een beperkte reistijd tot iedere locatie, en kunnen we snel inspelen op last-minute aanvragen en wijzigingen.

Onze theatertechnici hebben gespecialiseerde kennis en ruime praktijkervaring, met aan de basis een opleiding theatertechniek (hbo/mbo) en jarenlange samenwerking met artiesten en theatermakers. We volgen de technologische ontwikkelingen op de voet, en blijven onszelf en onze producten continue ontwikkelen.

Onze opdrachtgevers zijn theatergroepen, artiesten, theaters, evenementen-organistoren, AV-bedrijven en festivals. De voornaamste reden dat zij voor JG Theatertechniek kiezen – en vaak lang bij ons blijven – is onze persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en passende prijs.